Marcipanæg Nougat 40 stk.
Marcipanæg med nougat er lavet med ODENSE Æggerulle og dyppet med Æggedypperen fra Odense Marcipan.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 40 stk.
- 500 g Mørk chokolade
Sådan gør du
Ingredienserne blandes sammen.
Rul marcipanen til en lang pølse og fordel stænger af nougat i midten. Saml marcipanen om nougaten.
Marcipanstykker på ca. 24/45 g pr. stk. rulles i mellem/stor æggerulle.
Marcipanæggene stilles på en plade, så overfladen tørrer op i min. 1 døgn inden de sættes på ODENSE Æggedypper, og dyppes i tempereret mørk chokolade.
Æggene kan med fordel sættes på køl 1 time inden de overtrækkes, så de ikke glider af æggedypperen.
Pyntes med striber af mørk chokolade.