Marcipanæg Skovbær 25 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 25 stk.
-
Skovbærpuré:
- 1.000 g Frosne Skovbær
- 250 g Flormelis
-
1.000 g ODENSE Mandelråmasse Valencia - 5 kg
- 100 g Skovbær Puré
- Hvid chokolade
Sådan gør du
Bærrene fordeles i en kantplade og flormelis strøs over. Frugten varmes i ovnen i 16-17 minutter ved 180° C. Bærrene afkøles, hældes i en skål og blendes. Puréen skal opbevares på køl og anvendes inden for få dage.
Marcipan og pure blandes godt sammen og formes til æg.
Dyppes i tempereret hvid chokolade.
Tip
Marcipanæg har godt af at stå og tørre op på overfladen i 1-2 dage, så er de nemmere at dyppe i chokoladen.