Påsketoppe 36 stk.
Små toppe lavet i ODENSE Fantasiform.
Kan laves til påske eller andre anledninger, udskift blot den farvede overtræksmarcipan.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 36 stk.
-
360 g Mørdej - se grundopskrift
-
Appelsincreme:
- 200 g Appelsinpasta
- 1.000 g Flødecreme
-
Ovetræk:
Sådan gør du
Bund:
Mørdej - se grundopskrift
Rul mørdejen ned på 3,5 mm og udstik små bunde med udstikker nr. 8. Bag ved 190 grader i ca. 15 min. til de er gyldne og sprøde. Gå bundene efter med udstikkeren, når de er afkølede, så de passer korrekt ned i fantasiformen.
Appelsincreme: Vend flødecremen med appelsinpasta.
Overtræk:
Rul hver overtræksmarcipan ud til lange pølser og tvist dem sammen for at få den marmorerede effekt.
Samling:
Rul ODENSE Overtræksmarcipan ned på 2 mm og anvend ODENSE Fantasiform til at forme kagerne.
Sprøjt 24 g appelsincreme i hvert hul.
Se vejledning i videoen "ODENSE Fantasiform" under tips og tricks - eller bladre videre på topbilledet.