Choko makronsnitte 40 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 40 stk.
- 1.120 g Butterdej
-
Appelsincreme
- 250 g Kagecreme
- 50 g Kompot appelsin
-
Choko-makronmasse
-
400 g Bitter 00 - 5 kg
- 430 g Sukker
- 70 g Hvedemel
- 30 g Kakao pulver
- 280 g Pasteuriserede æggehvider
-
Topping
-
25 g Mørke Chokoladespåner - 1,5 kg
Sådan gør du
Butterdej rulles ned på 2 mm og lægges over en bageplade. Butterdejen prikkes med en pigrulle. Butterdejen skæres til bagepladen og deles i 5 stænger i pladens længde. 10 strimler med en bredde på 2 cm skæres af den overskydende dej. Kanten af stængerne stryges med vand og en strimmel lægges på hver side. Butterdejsstængerne bages ved 200° C i ca. 25 min.
Appelsincreme: Creme og kompot blandes sammen.
Choko-makronmasse: Bittermasse og sukker røres sammen. Mel og kakao røres i massen og æggehvider tilsættes til sidst.
Makronsnitter:
Fordel appelsincremen på bunden af butterdejsstængerne og herefter makronmassen over cremen. Pynt med chokoladespåner og bag stængerne ved 190° C i ca. 20 min.
Når stængerne er afkølet, skæres en stang på skrå til 8 snitter i rude-form