Hindbær/pistaciesnitte 80 stk.
En skøn frisk snitte med pistaciebund, crumble og hindbær ganache - og så er den også glutenfri!
Sælg fx til sommerens mange sportsbegivenheder eller blot som den søde fristelse til kaffen.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 80 stk.
-
Pistacie Mazarin
- 600 g Blødt Smør
- 600 g Sukker
- 20 g Vaniljesukker
- 300 g Æg
- 500 g Havremel
- 100 g Kartoffelmel
- 30 g Bagepulver
- 300 g Fløde
-
Crumble
- 450 g Havremel
- 375 g Sukker
- 375 g Smør
-
Hindbær ganache
- 150 g Hindbærpuré
- 250 g Fløde
- 100 g Glukose
- 750 g Hvid chokolade
- 1 Power Flower Chokoladefarve rød
-
Andet
- 45 g Frysetørret hindbær
Sådan gør du
Pistacie bund:
Pisk smør, sukker, dessertmassen og vaniljesukker luftigt. Tilføj æg, lidt efter lidt, og rør til massen er ensartet og glat. Vend det tørre, samt fløde i og fordel den i en træramme med rammepapir. Bag ca. 45 minutter ved 175 grader.
Crumble:
Bland alle ingredienser og fordel dejen på bageplader med bagepapir.
Bag ved 175 grader i ca 20 min. til crumblen er gylden.
Lad crumblen køle af og smuldre/hak det i mindre stykker.
Hindbær ganache:
Kog fløde, hindbærpure og glukose op. Tilsæt rød Power Flower og rør til den er smeltet. Hæld over chokoladen og rør til massen er ensartet.
Samling:
Fordel Hindbær Fruit filling på pistaciebunden og hæld den lune ganache over.
Bland crumblen med frysetørret hindbær og fordel den over ganachen. Tryk crumblen let ned i ganachen, så den sidder fast.
Frys kagen og skær den let frossen, i fine stykker på 4x7 cm.