Ingredienser

Opskrift er beregnet til 20 stk.

  • 400 g Linsedej
  • Rabarber Makronmasse

  • 170 g Bitter 00 - 5 kg
  • 340 g Sukker
  • 150 g Frosne Rabarber (drænet vægt)
  • 35 g Hvedemel
  • 90 g Pasteuriserede æggehvider
  • Topping

  • 300 g Kagecreme
  • 160 g Bagte Rabarber
  • 20 g Mandelflager - 1 kg

Sådan gør du

Rabarber makronmasse:

Rabarber tøs op og bages i kantplade i 20 min. ved 100° C. Saften drænes godt fra rabarberstykkerne. Bittermasse og sukker røres sammen og de drænede rabarber røres i.  Mel tilsættes og æggehvider tilsættes til sidst.

Makronlinser:

Linsedej rulles ned på 2,5 mm og stikkes ud med rund udstikker Ø 8 cm. Formene fores med linsedejen.

15 g creme sprøjtes i bunden af linsen. De bagte og drænede rabarberstykker fordeles på cremen i linserne. Makronmasse, ca. 40 g pr. stk. sprøjtes på toppen. Pynt med mandelflager og bag linserne ved 190° C i ca. 20 min.