Bongo-Bongo Tærte 21 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 21 stk.
- 1.000 g Pasteuriserede æggehvider
- 1.000 g Sukker
- 500 g Flormelis
-
250 g ODENSE Hasselnødder, hakkede - 5 kg
-
750 g ODENSE Chokolade Chunks - 10 kg
-
Chokocreme
- 2.000 g Piskefløde
- 600 g Oprørt creme
-
400 g ODENSE Chokolade Pastil, Mørk 53% - 10 kg
-
200 g ODENSE Mandelflager - 1 kg (ristet og hakket)
Sådan gør du
Æggehvide og sukker lunes op til 40º C og piskes op i ca. 15 min. ved middel hastighed. Resten af ingredienserne vendes i den piskede masse. Massen sprøjtes ud på silikonepapir i runde bunde på 16 cm i diameter, i alt 42 bunde.
Bages ved 150º C i 25 min. og stilles til afkøling ved rumtemperatur til næste dag.
Bongo bundene sprayes med chokolade i bunden, så cremen ikke gør den blød. 2 bunde lægges sammen med 160 g creme og pyntes færdig efter fri fantasi.