Den enkle - Citrustærte med kompot og makron 18 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 18 stk.
-
Base
- 2.700 g Mørdej
- 3.600 g Mazarinmasse 1
- 1.800 g Citruskompot
-
Makronmasse
-
1.000 g ODENSE Bittermasse 00 - 5 kg
- 2.000 g Sukker
- 600 g Pasteuriserede æggehvider
-
Topping
- 180 g Mandelflager
Sådan gør du
Rør ODENSE Bitter 00 og sukker grundigt sammen. Tilsæt æggehvider lidt af gangen.
SAMLING
Mørdejen rulles ned på 3 mm og stikkes ud så den passer til tærteform Ø17, ODENSE Cafétærteform, ca. 150 g. 200 g mazarinmasse sprøjtes i formen sammen med 100 g kompot. 200 g makronmasse sprøjtes på toppen.
Tærten pyntes med 10 g mandelflager. Bages ved 185 °C i 25 min.