Hindbær-ribs tærte 18 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 18 stk.
-
Kakaomørdej
- 2.340 g Mørdej
- 100 g Kakao
-
Hindbær/ribs mazarinmasse
- 4.000 g Mazarinmasse 1
- 800 g Hindbær (gerne frosne)
- 800 g Ribs (gerne frosne)
-
Kakaomakron
-
800 g ODENSE Bittermasse 00 - 1 kg
- 800 g Sukker
- 60 g Kakao
- 140 g Hvedemel
- 560 g Pasteuriserede æggehvider
Sådan gør du
- Kakaomørdej: (Se grundopskrift på mørdej) 100 g af hvedemelet erstattes af kakaopulver.
- Mørdej rulles ned på 3 mm og stikkes ud så den passer til tærteformen, ca. 130 g pr. stk.
- Hindbær/ribs mazarinmasse: Mazarinmassen (se grundopskrift) røres med bærrene og 300 g fordeles i hver tærteform.
- Kakaomakron: Rør ODENSE Bitter 00, sukker og kakaopulver sammen. Tilsæt æggehvider lidt ad gangen og til sidst tilsættes melet. 120 g masse sprøjtes på hver tærte, og der pyntes med ODENSE chokoladechunks.
- Bages ved 180 grader i 25 minutter.