Ingredienser

Opskrift er beregnet til 18 stk.

  • Kakaomørdej

  • 2.340 g Mørdej
  • 100 g Kakao
  • Hindbær/ribs mazarinmasse

  • 4.000 g Mazarinmasse 1
  • 800 g Hindbær (gerne frosne)
  • 800 g Ribs (gerne frosne)
  • Kakaomakron

  • 800 g ODENSE Bittermasse 00 - 1 kg
  • 800 g Sukker
  • 60 g Kakao
  • 140 g Hvedemel
  • 560 g Pasteuriserede æggehvider

Sådan gør du

  1. Kakaomørdej: (Se grundopskrift på mørdej) 100 g af hvedemelet erstattes af kakaopulver.
  2. Mørdej rulles ned på 3 mm og stikkes ud så den passer til tærteformen, ca. 130 g pr. stk.
  3. Hindbær/ribs mazarinmasse: Mazarinmassen (se grundopskrift) røres med bærrene og 300 g fordeles i hver tærteform.
  4. Kakaomakron: Rør ODENSE Bitter 00, sukker og kakaopulver sammen. Tilsæt æggehvider lidt ad gangen og til sidst tilsættes melet. 120 g masse sprøjtes på hver tærte, og der pyntes med ODENSE chokoladechunks.
  5. Bages ved 180 grader i 25 minutter.