Chokoladecookies 140 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 140 stk.
-
500 g ODENSE Hasselnødder med hinder - 1 kg
- 1.500 g Sukker
- 2.000 g Hvedemel
- 100 g Bagepulver
- 1.500 g Smør
- 500 g Pasteuriserede æg
-
1.500 g ODENSE Chokolade Pastil, Mørk 53% - 10 kg (kan også være lys eller hvid)
Sådan gør du
1. Bitter 00, nødder, sukker, mel og bagepulver blandes og røres i 1. gear i 8 min.
2. Smør/margarine og æg tilsættes og dejen røres i 1. gear i 2 min.
3. Chokolade pastillerne røres i dejen til sidst.
4. Dejen rulles til pølser á 900 g. Deles i 15 stk. og sættes på silikonepapir på bageplade.
5. Bages ved 180º C i 10-12 minutter.
Tip
Cookies kan spindes med den chokoladevariant, som indgår i kagerne.