Mazarin med grøn æble 30 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 30 stk.
- 540 g Linsedej
- 510 g Mazarinmasse 1
-
Grøn æble-mazarinmasse:
- 175 g Mazarinmasse 1
- 260 g Grøn æble Puré
- 45 g Cremepulver
-
Topping:
- 200 g Glasur (rørt op med æblepuré)
Sådan gør du
Linsedej rullet ned på 2,5 mm udstikkes med rund, glat udstikker Ø 8 cm og mazarinformene fores med dejen.
Grøn æble mazarinmasse fordeles på linsebunden i formene og mazarinmasse sprøjtes ovenpå. Bages ved 180° C i 18-20 min.
Straks efter afbagning, strøs sukker over kagerne og de vendes med bunden op på bagepladen, til de er afkølet.
Pynt med glasur rørt op med grøn æble puré og dekorer med mørk overtræk som foto.
Mazarinen kan også bages med smør-linsedej og smør-mazarin.