Ingredienser

Opskrift er beregnet til 10 stk.

Sådan gør du

Lagkagebunde:
Pisk sukker, vaniljesukker og æg hvidt.

Bland mel og bagepulver. Vend forsigtigt melblandingen i æggesnapsen. Tilsæt citronpasta.

Fordel 900 g på 4 plader med bagepapir og bag ved 200 grader i 7-8 min.

Lakridstøffel:
Varm chokoladetrøffel op så den er flydende. Tag 50 g fra og bland det godt med lakridspulveret. Vend derefter resten af trøflen i.

Jordbærfromage:
Tilbered fromagen efter fremgangsmåden på spanden.

Samling af kagen:
Udstik 3 bunde pr. kage, med en kagering Ø16 cm.

Læg en bund i ringen og fordel 140 g rabarber Fruit Filling oven på. Fordel lakridstrøflen herpå. Læg en bund på og fordel jordbærfromagen herpå. Slut af med en bund på toppen.

Sæt kagerne på frost.

Smør kagerne op med smørcreme eller flødeskum.

Rul marcipanen ned til 3 mm og overtræk kagerne.

Pynt kagerne eller opbevar dem på frost, inden de pyntes færdig.