Ingredienser

Opskrift er beregnet til 1 stk.

Sådan gør du

Kagebunde er her lavet med en Mazarin Kageblanding - se grundopskrifter:

1. Mazarinmasse 1:1
2. Mazarin Kageblanding

Rør kagedejen sammen efter opskriften på sækken. Bland mazarin og kageblanding sammen. Det er vigtigt, at de begge har stuetemperatur.

Vaniljemousse med jordbær og chokolade
Jordbær skæres i små tern.
Husblas udblødes i koldt vand.
150 g piskefløde piskes med flormelis og vaniljesukker til en let skum. Den udblødte husblas smeltes sammen med de resterende 50 g fløde og piskes i flødeskummet. Jordbær og chokolade vendes i.

Moussen fordeles mellem kagebundene og kagen sættes på køl. Tåler ikke frost grundet de friske jordbær!

Smørcreme
Pisk smør og flormelis til en let og luftig smørcreme.

Smør kagen op med smørcremen, evt. af flere omgange, hvis der ønskes en helt dækket og hvid kage.

Marcipansløjfe
Rul begge marcipaner helt tyndt ud, ca. 1 mm. Fugt den sorte marcipan en anelse og lig den grønne marcipan oven på, så de klistrer sammen.

Skær strimler på 1x 8 cm og bøj dem sammen i enderne, til små sløjfer. Lig sløjferne på siden, så de holder faconen mens de tørrer helt ud. Dette tager ca. et døgn, men kan sagtens laves mange dage i forvejen og opbevares i en kageæske.

Der skal bruges ca. 25 små sløjfer til en stor.

Strimler til ”bånd” lægges over kagen. På midten af kagen sprøjtes en kugle smørcreme, hvori de tørre sløjfer sættes, så de kommer til at danne en stor sløjfe.

Rester af marcipanen bruges til små blomster.

 

 

Relateret video

Naked Cake marcipansløjfe