Mozartsnitter med pistacie - konfektstykke 221 stk.
Her får du opskriften på Mozartsnitter - det er vores Mozartkugler med pistacie vi har forvandlet til små lækre konfektsnitter/stykker.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 221 stk.
- 150 g Pistaciekerner (hakkede)
- 625 g Mørk chokolade (eller lys chokolade)
Sådan gør du
- Rul marcipanen ned på 5 mm, og læg i en kantplade med bagepapir.
- Smør råmassen ud i et jævt lag, på marcipanen.
- Smelt nougat ganske let og smør ovenpå råmassen.
- Drys finthakkede pistaciekerner på, med det samme.
- Sæt på køl i ca. 30 min., eller indtil den er fast.
- Tag ud fra køl og vend ud af kantpladen.
- Temperer mørk chokolade og smør over marcipanbunden.
- Vend pladen, så chokoladesiden vender nedad, og skær ud i ønsket konfektstørrelse fx 3 x 3 cm.
Tip
Se også opskriften på Mozartkugler her.