Kransekage Karamel/Solbær 150 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 150 stk.
-
5.000 g Kranse XX - 5 kg
- 2.000 g Brun Farin
- 1.200 g Pasteuriserede æggehvider
- 1.520 g Broken gel solbær
- 510 g Chokoladeglaze
- 20 g Salt
Sådan gør du
Rør Kranse XX med brun farin og tilsæt æggehvider lidt ad gangen.
Tilsæt salt til sidst.
Sprøjt halvdelen af massen ud i stænger, med ODENSE X-tyl.
Sprøjt en stribe solbær gelé på kransekagestængerne og sæt på frost, til geléen er frossen.
Sprøjt herefter den resterende kransekagemasse på stængerne, i bølger med ODENSE Flad tyl.
Tryk siderne ind med fugtige fingre.
Bages ved 2100 C i 13-15 min.
Skær stængerne i stykker på 7 cm og frys dem.
Dyp de frosne kransekagestykker i chokolade glazen, ved hjælp af et træspyd stukket i kagen.
Pynt yderligere med dutter af solbær gelé og sølvflager.