Petit Four 96 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 96 stk.
-
Oprørt masse er beregnet til ca. 8 miniplader (12 stk. pr. plade)
- 1.000 g Kransekagemasse
-
Forskellige varianter kan vælges:
-
ODENSE Sprøjteklar Nougat - 1 kg
-
ODENSE Dessertmasse med pistacie - 1 kg
-
ODENSE Dessertmasse med cognac - 1 kg
-
ODENSE Karameltrøffel - 5 kg
-
ODENSE Sprøjteklar Trøffel med Orangesmag - 1 kg
-
ODENSE Nøddetrøffel - 5 kg
-
ODENSE Chokoladetrøffel Mørk - 5 kg
-
ODENSE Nougattrøffel - 5 kg
Sådan gør du
Kransekagemasse sprøjtes ud på plader, evt. ODENSE Miniplader (12 stk. pr. plade), og bages ved 230º C i 6-7 min.
Efter afkøling kan forskelligt fyld sprøjtes på kransekagebundene, og de dyppes i chokolade. Dekoration efter egen fantasi.