Den simple - Hindbærtærte 12 stk.
Sommertærte med det lækreste hindbærfyld!
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 12 stk.
- 1.800 g Mørdej
- 2.400 g Mazarinmasse 2 (almindelig)
- 600 g Frosne Hindbær
- 1.800 g Frugthave Hindbærmarmelade
-
720 g ODENSE Chokoladetrøffel Mørk - 5 kg
- 60 g Friske Hindbær
Sådan gør du
600 g hindbær tilsættes mazarinmassen.
Mørdejen rulles ned på 3 mm. Kagering Ø20 cm fores på indersiden og i bunden med dej. 250 g mazarinmasse fyldes i formen. Bages ved 170° C
i ca. 25 min. Når den er kølet lidt af, smøres toppen med et lag hindbær- marmelade ca. 150 g. Der sprøjtes små toppe med mørk trøffel hen over kagen, og der pyntes af med friske hindbær og skovsyre.