Grilltærte med jordbær/rabarber 32 stk.
Sommerens grilltærter er bagte tærter, som kan lunes på grillens eftervarme og serveres til dessert eller efter middagen. Kan serveres med koldt flødeskum, Creme Fraiche eller is.
- En lettere mazarindej, som giver en god smag sammen med frisk frugt og krydderurt smage.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 32 stk.
-
Grilltærte
- 4.160 g Linsedej
- 8.000 g Sommer-mazarinmasse
-
640 g ODENSE Mandelflager - 1 kg
-
Jordbær/rabarberkompot
- 1.500 g Frosne Jordbær
- 1.500 g Frosne Rabarber
- 720 g Sukker
Sådan gør du
- Jordbær/rabarberkompot: Frugt og sukker blandes og koges indtil rabarberne er møre. Kompotten blendes.
- Tilsæt evt. 60 g Instant Jelly eller anden saftbinder, for at binde væsken.
- Tærteformene fores med linsedej, rullet ned på 2,5 mm.
- Se grundopskrift på Sommer-mazarinmasse: Sommer-mazarinmasse fordeles i formene, jordbær-rabarberkompot sprøjtes på og smøres ud med palet. Mandelflager drysses øverst.
- Tærten bages ved 190° C i 35-38 min.
Tip
- Rationelle tærter, som kan produceres op og opbevares på frost inden de sælges i butik.
- Tærterne er færdige og klar til salg direkte fra ovn eller fryser.