Grilltærte med kirsebær/kakao 32 stk.
Sommerens grilltærter er bagte tærter, som kan lunes på grillens eftervarme og serveres til dessert eller efter middagen. Kan serveres med koldt flødeskum, Creme Fraiche eller is.
- En lettere mazarindej, som giver en god smag sammen med frisk frugt og krydderurt smage.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 32 stk.
-
Grilltærte
- 4.160 g Linsedej
- 6.400 g Sommer-mazarinmasse
- 1.600 g Frosne Kirsebær
-
Kakaomazarin
- 1.600 g Sommer-mazarinmasse
- 100 g Varmt Vand
- 50 Kakao (pulver)
Sådan gør du
- Kakaomazarin: Kakaopulver og varmt vand røres sammen og røres herefter i sommer-mazarinmassen (se grundopskrift).
- Tærteformene fores med linsedej, rullet ned på 2,5 mm.
- Se grundopskrift til Sommer-mazarinmasse: Sommer-mazarinmasse fordeles i formene og kakao-mazarin sprøjtes i spiral oven på massen. Kirsebær fordeles på tærten.
- Tærten bages ved 190° C i 35-38 min
Tip
- Rationelle tærter, som kan produceres op og opbevares på frost inden de sælges i butik.
- Tærterne er færdige og klar til salg direkte fra ovn eller fryser.