Mini Sarah Bernhardt med Bailey ganache 72 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 72 stk.
- 900 g Farinmasse
- 1.000 g Bailey ganache
- 290 g Lys chokolade
-
Pynt:
- 150 g Krokantstykker
Sådan gør du
Farinmassen sprøjtes med rund, glat tyl Ø 12 mm på let fedtede miniplader, 12 g pr. stk. Beregn 12 bunde pr. miniplade. Bages ved 2100 C i 12 min., evt. med underplade.
Bailey ganache sprøjtes med samme tyl på bundene, beregn ca. 13-15 g ganache pr. stk.
Bundene kan opbevares på frost til de skal dyppes i lys chokolade. Det er nemmest at dyppe kagerne, når de er frosne.
Den lyse chokolade tempereres og hele minipladen dyppes, med kagerne på, ned til kanten. Vend pladen op igen og bank let på bagsiden af pladen, så chokoladen fordeler sig jævnt over kagerne.
Pynt straks kagerne med krokantstykker vendt i ODENSE Støv, fx Bronze eller Guld.
Tip
Mini Sarah Bernhardt kan sælges i ODENSE sort æske med 5 stk. indlæg eller ODENSE Sort tinæske med 2 x 5 stk. indlæg. Perfekt som en værtindegave, til Mors Dag, to-go til den søde tand eller som en lille lækker fristelse til kaffen.
Sæt fx på Facebook eller Instagram og tag imod bestilling.