Halloween Heks 1 stk.
Ingredienser
Opskrift er beregnet til 1 stk.
- 1.200 g Chokoladebund rund Ø24 cm
- 220 g Smørcreme
- 60 g Slik snørebånd lakrids
Sådan gør du
STEP 1:
Chokoladebund Ø24 og heksehat Ø8. Hat skæres til pyramide form. Kagerne smøres med smørcreme og sættes på køl, da det letter håndteringen.
STEP 2:
Kage og hat overtrækkes hver for sig. Hatten i ODENSE sort overtræksmarcipan og kagen i ODENSE rød eller grøn overtræksmarcipan rullet til 2,5 mm.
Bånd på hat: Rød/grøn overtræksmarcipan - 5 g, 24 cm
Øjenbryn: Sort overtræksmarcipan – 2 x 3 g, 5 cm
Øjenlåg: Sort overtræksmarcipan - 2 x 0,5 g, 3 cm
Øjne: Ekstra hvid overtræksmarcipan – Ø4, nr. 5. Gul overtræksmarcipan – Ø3, nr. 4. Sort overtræksmarcipan – Ø1, nr. 1.
Næse: Rød/grøn overtræksmarcipan – 10 g
Mund: Rød/grøn overtræksmarcipan – 5 g, 12 cm
Tænder: Ekstra hvid overtræksmarcipan - 1 x1 cm – 2 stk.
Vorter: Rød/grøn overtræksmarcipan - 1 g – 6 stk.
Hatten sættes på kagen, og der pyntes med øjenbryn, øjne, næse, mund, tænder, vorter og lakridssnørrebånd til hår.