Sådan gør du

STEP 1:


Chokoladebund Ø24 og heksehat Ø8. Hat skæres til pyramide form. Kagerne smøres med smørcreme og sættes på køl, da det letter håndteringen.

STEP 2:


Kage og hat overtrækkes hver for sig. Hatten i ODENSE sort overtræksmarcipan og kagen i ODENSE rød eller grøn overtræksmarcipan rullet til 2,5 mm. 
Bånd på hat: Rød/grøn overtræksmarcipan - 5 g, 24 cm 
Øjenbryn: Sort overtræksmarcipan – 2 x 3 g,  5 cm
Øjenlåg: Sort overtræksmarcipan -  2 x 0,5 g,  3 cm
Øjne: Ekstra hvid overtræksmarcipan – Ø4, nr. 5. Gul overtræksmarcipan – Ø3, nr. 4. Sort overtræksmarcipan – Ø1, nr. 1.
Næse: Rød/grøn overtræksmarcipan – 10 g
Mund: Rød/grøn overtræksmarcipan – 5 g, 12 cm
Tænder: Ekstra hvid overtræksmarcipan - 1 x1 cm – 2 stk.
Vorter: Rød/grøn overtræksmarcipan - 1 g – 6 stk.
Hatten sættes på kagen, og der pyntes med øjenbryn, øjne, næse, mund, tænder, vorter og lakridssnørrebånd til hår.

Relateret video

Sjove kager - Heksehat