Elise Enhjørning 1 stk.
Sådan gør du
STEP 1:
Chokoladebund Ø24 cm og ører Ø16 cm. Ørerne deles i kvarte, og der bruges 2 stk. Kagen smøres op med smørcreme, og sættes på køl, da det letter håndteringen.
STEP 2:
Kage og ører overtrækkes, hver for sig, med ODENSE ekstra hvid overtræksmarcipan rullet til 2,5 mm. Ører sættes på kagen.
Horn: Enhjørningens horn drejes i hvid overtræksmarcipan, 40 g, og rulles i ODENSE guldstøv. Hornet laves min. 1 døgn i forvejen for at tørre op. Der kan med fordel laves flere ad gangen, som opbevares i
papæsker ved stuetemperatur, så de er klar til brug ved bestilling.
Blomster: Rød, grøn, rosa, ekstra hvid og gul overtræksmarcipan stikkes ud med blomsterudstikker og trykkes med gummiform.
Øjne: Sort overtræksmarcipan – 2 x 2,5 g – 9 cm.
Øjenvipper: Sort overtræksmarcipan – 4 x 0,5 g – 3 cm.
Fyld i ører: Rød overtræksmarcipan – Ø8 cm, nr. 11.
Kagen pyntes med fyld i øre, og med øjne, horn og blomster - se video her med hvordan du laver blomster.
Tip
Tip: Større mængder blomster kan laves på forhånd og opbevares i lukket papæske.