Mille Mariehøne 1 stk.
Sådan gør du
STEP 1:
Chokoladebund Ø11 cm sættes på rund kage Ø24 cm. Den lille kage skæres og formes så hele kagen bliver kuplet. Kagen smøres op med smørcreme, og sættes på køl, da det letter håndteringen.
STEP 2:
Kagen overtrækkes i ODENSE rød overtræksmarcipan rullet til 2,5 mm.
Følehorn: Sort overtræksmarcipan udskæres til 25 x 2 cm. Overtræksmarcipanen vikles om et trægrillspyd, der er skåret over på midten. Med lidt vand på marcipanen, klistrer den fast på træspyddet. Læg ikke marcipanen hele vejen ned om spyddet. Der skal være plads til at spyddet kan komme ned i kagen.
Hoved: Sort overtræksmarcipan Ø7 cm, nr. 9
Øjne: Ekstra hvid overtræksmarcipan – Ø2 cm, nr. 2
Øjne: Sort overtræksmarcipan – Ø1 cm, nr. 1
Mund: Ekstra hvid overtræksmarcipan – Ø2 cm, nr. 2
Rygstribe: Sort overtræksmarcipan 1 x 22 cm
Prikker: Sort overtræksmarcipan – Ø4 cm, nr. 5
Kagen pyntes med hoved, øjne, mund, rygstribe og prikker. Følehorn leveres ved siden af kagen, så kunden selv monterer dem ved servering.